Kategorier
FILM

Wet Hot American Summer – kultfilm på Netflix

Netflix varmer op til deres nye serie Wet Hot American Summer med filmen af samme navn fra 2001.

Det er den sidste dag på sommerlejren Camp Firewood, og alle har noget, de gerne vil nå i denne overdrevne parodi på 80’er-camp.

Start med føntørrer og gelé og udstyr dig selv med overdådigt disco-hår. Kræng dig så ned i et par lidt for korte og alt for stramme shorts og et udvalg af farvestrålende beklædningsgenstande. Nu er du klar til det ultimative 80’er retro-brag! Filmen er en parodi på fantastiske 80’er ungdomskomedier som ‘Varme Drenge’, ‘Fars Fede Ferie’ og ‘Meat Balls’

Wet Hot American Summer som serie

Wet Hot American Summer blev aldrig den store succes da den udkom i 2001, men filmen har efterhånden opnået kultstatus og det er angiveligt derfor, at Netflix nu vil lave en hel Wet Hot American Summer-serie bestående af 8 afsnit – oven i købet med den originale besætning. Serien ventes at få premiere på Netflix den 17. juli.

Kultfilmen Wet Hot American Summer kom på Netflix den 6. juni 2015.

Se traileren til Wet Hot American Summer

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.