Kategorier
BREAKING FILM USA

Grace of Monaco på Netflix USA

Det fascinerende drama, Grace of Monaco om et af det 20. århundredes mest ikoniske prinsesse kan nu ses på Netflix USA.

Hvis du har et dansk Netflix abonnement er det super nemt, at komme til at se en anden Netflix-region. Se vore trin-for-trin guide HER

Grace Kelly (Nicole Kidman), er på toppen af sin skuespilkarriere i midten af 1950’erne. Hun har været mere i flere store film og har endda vundet en Oscar for sin rolle i Hitchcock filmen ’The Country Girl’. Men i 1956 vælger hun alligevel at stoppe karrieren til fordel for et ægteskab med Fyrst Rainer III af Monaco, som hun får tre børn med.

Da filmen begynder er der gået seks år. Året er 1962 og Grace Kelly har svært ved at vænne sig til den nye rolle som royal, og samtidig bliver hun tilbudt at komme tilbage som skuespiller til en stor rolle i en af Alfred Hitchcocks film. Grace står midt i sit livs krise og kæmper med både den nye identitet og ægteskabet til fyrsten.

Grace of Monaco på Netflix

De danske anmeldere var ikke specielt begejstrede da Grace of Monaco kom i de danske biografer i 2014. Mest positiv var Berlingskes anmelder, der gav filmen 3 stjerner og skrev: ”Det elendige manuskript ikke kan skjule, at Nicole Kidman er en fantastisk skuespiller, der trods alt formår at bringe lidt luft ind i osen af fimset kongerøgelse.”

Grace of Monaco kom på Netflix USA den 9. juni 2015.

Trin-for-trin guide: Sådan kan du se Netflix USA på 2 minutter!

Se traileren til Grace of Monaco

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.