Kategorier
BREAKING FILM USA NYHEDER

The Hunger Games – Mockingjay part II

Det sidste kapitel i den populære fantasy-serie The Hunger Games – Mockingjay part II kan nu ses på Netflix Brasilien og Netflix Argentina.

Det er stadig muligt at se Netflix i andre lande ved at bruge en DNS-service som Unlocator eller en VPN-tjeneste som Hide My Ass eller Express VPN. Se vores artikel om emnet her.

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) er blevet frontfigur i revolutionens kamp mod den diktatoriske Præsident Snow (Donald Sutherland).

Den unge kvinde holdes i sikkerhed i Distrikt 13, væk fra de daglige angreb og modangreb, men efter Peeta (Josh Hutcherson) er blevet hjernevasket til at slå hende ihjel, vokser Katniss’ behov for hævn sig større end nogensinde.

Katniss beslutter sig for, at hun bør være den, der dræber Præsident Snow og én gang for alle sikrer frihed til Panems befolkning. Det bliver starten på en farefuld rejse ind i Capitals krigshærgede gader, der mere og mere minder om et endegyldigt dødsspil.

De danske anmeldere var mere end begejstrede. Jyllands-Posten gav filmen 5 stjerner og skrev: “Filmafslutningen på The Hunger Games-serien indfrier alle løfter om et storslået drama og står som et populærkulturelt fænomen, der når nye kunstneriske højder.”

The Hunger Games – Mockingjay part II kom på Netflix Brasilien og Argentina den 19. maj 2016. Den kan dog ikke ses med danske undertekster.

Det er stadig muligt at se Netflix i andre lande ved at bruge en DNS-service som Unlocator eller en VPN-tjeneste som Hide My Ass eller Express VPN. Se vores artikel om emnet her.

Se traileren til The Hunger Games – Mockingjay part II

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.