Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Rango – Western for hele familien

Den Oscar-vindende animationsfilm fra 2011, Rango kan nu ses på Netflix.

Dette er historien om en kamæleon, Rango, som har levet et beskyttet liv som kæledyr. Han er imidlertid havnet i en alvorlig identitetskrise og opfatter nemlig sig selv som en helt.

Han havner ved et uheld i den barske by Støv, en lovløs flække befolket af ørkenens mest snu og listige skabninger, og pludselig skiller den knap så modige øgle sig ud.

Rango bliver modtaget med åbne arme, og som byens nye sherif må han forsøge at udfylde sin rolle. Snart indser han dog, at det kræver mere end som så.

Det er instruktøren Gore Verbinski, som især er kendt for de tre Pirates of The Caribbean-film, der står bag denne fantastiske animationsfilm for hele familien.

BT gav filmen topkarakteren 6 stjerner og skrev: “…spækket med søde, sjove og fuldstændig vanvittige indfald, der holder historien spændt som en fjeder.”

Rango kom på Netflix den 20. maj 2016 hvor den kan ses med dansk tale, hvor Caspar Phillipson og Nis Bank-Mikkelsen lægger stemme til eller på originalsproget, hvor Johnny Depp lægger stemme til.

Se traileren til Rango

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.