Kategorier
BREAKING SERIER

The Flash på Netflix

Den amerikanske superhelte-serie fra DC Comics, The Flash kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien handler om Central Citys retsmediciner, Barry Allen, der også er The Flash (Grant Gustin) – resultatet af et mislykket videnskabeligt eksperiment baseret på den supersoniske figur fra DC Comics.

Som 11-årig blev Barrys liv forandret for altid, da hans mor omkom ved en frygtelig ulykke og hans far anklaget for at have myrdet hende. Barry kommer i pleje som familien West. Her mange år senere er han retsmediciner hos CSI og gør alt hvad han kan for at finde ud af hvad der skete med hans mor den skæbnesvanger aften.

Pludselig rammes han selv af en ulykke, da han bliver udsat for radioaktiv stråling fra en partikel accelerator. Han ligger 9 måneder i koma og da han endelig vågner igen, har han fået superkræfter. Han kan bevæge sig med lysets hastighed og er nu verdens hurtigste mand.

Da Barry finder ud af, at ikke alle “metamennesker” bruger deres nye kraft til noget godt, sætter han og hans venner alle deres kræfter ind på at bekæmpe de onde og beskytte de uskyldige.

The Flash på Netflix

The Flash er en spin-off fra serien Arrow, hvor Barry optræder et par gange. Det fik folkene hos DC Comics til at prøve at give figuren sin helt egen serie. Arrow kan i øvrigt også ses på Netflix.

Der er indtil videre lavet to sæsoner af serien. Sæson 2 sluttede på amerikansk tv den 24. maj, men man er i gang med at producere sæson 3, som vender tilbage på den amerikanske tv-kanal The CW til efteråret (27. september 2016).

The Flash kom på Netflix den 7. juni 2016.

Se traileren til The Flash

https://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.