Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

Arrow – sæson 2 nu på Netflix

2. sæson af den amerikanske superhelte-serie Arrow er netop kommet på Netflix.

Arrow handler om den forkælede rigmandssøn Oliver Queen (Stephen Amell), der lever livet med vilde fester, hurtige biler og et utal af damer, men et voldsomt skibbrud sætter en stopper for det søde liv. Han strander på en øde ø, hvor han først findes efter 5 år. Opholdet på øen har forandret ham og Oliver vil nu – som en hætteklædt selvtægtsmand – rydder op i den kriminelle underverden med sin bue og pil.

Her i 2. sæson vender Oliver Queen tilbage for at beskytte sin mor og søster samt sin belejrede virksomhed – men opdager, at allierede og fjender har byttet side, og at det onde jerngreb på alt det, han holder af, er forbundet med hans skæbnesvangre skibbrud.

TV-serien Arrow på Netflix

Det er folkene bag seriehits som Game of Thrones og The Vampire Diaries, der står bag Arrow. Serien bygger på en tegneserie udgivet af DC Comics.

Serien havde premiere i USA i oktober 2012 og 3. sæson kører lige nu på den amerikanske tv-kanal CW Network.

2. sæson af Arrow kom på Netflix den 24. januar 2015, hvor også første sæson ligger.

Se traileren til 2. sæson af Arrow

http://youtu.be/gUnTHofZCB0

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.