Kategorier
FILM

Charlize Theron i ‘Aeon Flux’

Den Oscar-vindende Charlize Theron har hovedrollen i action-science fiction-thrilleren Aeon Flux, der nu kan ses på Netflix.

400 år ude i fremtiden har sygdom udslettet det meste af jordens befolkning. De eneste overlevende er indbyggerne i den beskyttede bystat Bregna, som regeres af videnskabsfolk.

Topagenten Aeon Flux (Charlize Theron) bliver sendt på en mission: Hun skal dræbe lederen af regeringen. Hun er oprørernes bedste bud på at få omstyrtet det meget sterile og “perfekte” styre. Men under en mission, der går ud på at få ram på regeringslederen, opdager Aeon til sin overraskelse et spindelvæv af hemmeligheder, der kunne forandre verden for altid.

Filmen kom i de danske biografer i 2005, men ingen af de danske anmeldere var synderligt begejstrede over filmen. CinemaZone gav Aeon Flux 2 stjerner og skrev: “Man keder sig ikke direkte, men man er på den anden side set heller ikke synderligt underholdt…”

Aeon Flux kom på Netflix den 28. januar 2015.

Se traileren til ‘Aeon Flux’

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.