Kategorier
BREAKING FILM

‘Ya-Ya Søstrenes Guddommelige Hemmeligheder’

Den amerikanske drama-komedie fra 2002 Ya-Ya Søstrenes Guddommelige Hemmeligheder kan nu streames på Netflix.

Filmen handler om et mor-datter forhold, der går helt skævt.

Det hele begynder, da den energiske dramatiker Sidda Walkers (Sandra Bullock) giver et meget åbenhjertigt interview til TIME Magazine, hvor hendes barndom og moderen får nogle hårde ord med på vejen. Det gør hendes mor, Vivi (Ellen Burstyn) så rasende, at hun slår hånden af sin datter.

Da de begge slægter hinanden på og ingen af dem ser ud til at ville gøre noget for at klinke skårene efter bruddet, må andre træde til. Det bliver en opgave for Ya-Ya Søstrene, der er et par nære gamle venner af Vivi, som beslutter sig for at anvende uortodokse metoder til at hjælpe den unge dramatiker til at læge fortidens sår og genopbygge forholdet til sin mor.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Ya-Ya Søstrenes Guddommelige Hemmeligheder er baseret på Rebecca Wells’ roman af samme navn. Filmen kom ikke i de danske biografer, men det bør bestemt ikke afskrække dig. Det er en ganske sød film, hvor især Ellen Burstyn spiller fabelagtigt.

Ya-Ya Søstrenes Guddommelige Hemmeligheder kom på Netflix den 28. januar 2015.

Se traileren til ‘Ya-Ya Søstrenes Guddommelige Hemmeligheder’

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.