Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER

Nicholson og Freeman i ‘The Bucket List’ på Netflix

Den amerikanske feel-good film The Bucket List, der på dansk fik titlen Nu Eller Aldrig, er netop kommet på Netflix.

To tilfældige mænd, den succesrige finansmand  og milliardær Edward Cole (Jack Nicholson) og mekanikeren Carter Chambers (Morgan Freeman) ender på samme hospitalsstue. De to har ikke meget tilfælles, men en dag får de begge overbragt den triste besked, at de har kræft og derfor ikke lang tid tilbage at leve i.

De beslutter derfor, at den korte tid de har tilbage af livet skal leves fuldt ud og går straks i gang med at lave en liste ‘en buckelist’ over alle de ting de gerne vil nå at opleve, før de forlader denne verden. Da Edward har pengene, drager de to vidt forskellige mænd ud på deres livs eventyr sammen med Edwards personlige assistent (Sean Hayes).

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Trods de to store stjerner, Jack Nicholson og Morgan Freeman, var de danske anmeldere ikke specielt begejstrede, da The Bucket List (Nu Eller Aldrig) kom i de danske biografer i marts 2008. De fleste gav den blot to stjerner. Politikens anmelder gav den dog 4 stjerner og skrev “Det lykkes sjældent for manuskriptet at hæve sig over replikker som »you live, you die, the wheels on the bus go around and around«.”

The Bucket List (Nu Eller Aldrig) kom på Netflix Danmark den 28. januar 2015.

Se traileren til The Bucket List (Nu Eller Aldrig)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.