Kategorier
BREAKING FILM

Super 8 på Netflix

Den amerikanske anmelderroste film fra 2012, Super 8 af J.J. Abrams og Steven Spielberg kan nu ses på Netflix.

Vi er tilbage i sommeren 1979. Seks venner er i færd med at optage deres egen zoombie film på Super 8-smalfilm, da de bliver vidner til et katastrofalt toguheld.

Snart finder de dog ud af, at et mystisk væsen undslap uheldet, og så begynder der at ske uforklarlige ting og sager. Militære mørklægger uheldet og de seks unge venner indser snart, at der måske slet ikke var tale om et uheld.

Det er J.J. Abrams (Jeffrey Jacob Abrams) og han gamle læremester, Steven Spielberg der står bag denne ekstraordinære fortælling om en flok unge, der kommer ud for mystiske hændelser.

Der var masser af stjerner fra de danske anmeldere og BT’s anmelder gav filmen 5 stjerner: “…vejen frem til den smukke og sentimentale slutning er brolagt med spænding, perfekt personinstruktion og intet mindre end geniale skuespilindsatser.”

Super 8 kom på Netflix den 1. juni 2016.

Se traileren til Super 8

https://www.youtube.com/watch?v=bqt9L4fIExA

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.