Kategorier
BREAKING SERIER

DAG – sæson 4 kan nu ses på Netflix

Den norske dramakomedie DAG sæson 4 kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien handler om den noget uortodokse samlivsterapeut Dag Refsnes (Alte Antonsen), som indtager valium som var det slik, putter ekstra salt på sin bacon og spiser chips når han for en gangs skyld motionere.

DAG tror overhovedet ikke på kærligheden og i øvrigt mener, at alle mennesker burde bo alene. Hans foretrukne forslag til par i krise er da også skilsmisse. Dette standpunkt gør ham naturligvis til noget af en særling i sin branche og han har da også en skilsmisseprocent på over 90% blandt sine klienter.

Hans søster Marianne Refsnes (Silje Torp Færavaag) prøver konsekvent at sende ham på blind dates og hans bedste og eneste ven, sover ved siden af skohylden i hans entre.

DAG på Netflix

Alle fire sæsoner har været en stor succes i hjemlandet Norge, hvor sidste afsnit blev sendt i marts 2015.  Det er på nuværende tidspunkt usikkert om der kommer flere afsnit af serien.

DAG sæson 4 kom på Netflix den 1. juni 2016, hvor også de tre foregående sæsoner ligger.

Se traileren til DAG

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.