Kategorier
BREAKING FILM

Just Married med Ashton Kutcher

Den romantiske komedie fra 2003, Just Married med Ashton Kutcher og Brittany Murphy i hovedrollerne, kan nu ses på Netflix.

Da Tom (Ashton Kutcher) og Sarah (Brittany Murphy) træffer hinanden, er det kærlighed ved første blik – selv om mange sociale og økonomiske barrierer først skal overvindes.

Tom arbejder som trafikreportervikar på en lokal radio, elsker en god øl og er derudover helt fanatisk med sport – både som fan og udøver. Sarah er på den anden side ud af en stenrig og snobbet familie og kan uden at bekymre sig om penge drømme om at blive forfatter.

Selv om Tom slet ikke passer ind i Sarahs verden holder de to unge fast ved deres kærlighed, bliver gift. Det får blot familie og venner til at gøre alt hvad der står i deres magt for – hver for sig – at fremprovokere en skilsmisse.

I mens drager det nygiftepar på det, der er tænkt som den helt store romantiske bryllupsrejse til Italien. Men alt går galt. De kommer til at kortslutte al elektricitet på det idylliske hotel og bliver smidt ud, de sner inde i deres bil, men når omsider frem til Venedig, hvor ulykker og misforståelser på stribe vedbliver med at vælte ind over dem. Da Sarahs ekskæreste uventet dukker op, forplumrer det yderligere forviklingerne, og den gensidige mistro forstærkes.

De danske anmeldere haglede Just Married ned. Politiken gav den således kun 2 stjerner og skrev: “Når det alligevel ikke går helt galt, er forklaringen, at cirka hver tiende forsøg på en joke, faktisk lykkes.” Alligevel blev filmen en stor publikumssucces.

Just Married kom på Netflix den 8. juni 2016.

Se traileren til Just Married

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.