Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

The Fall sæson 3 på Netflix

Så er BBC’s fantastiske krimi-thriller The Fall tilbage med sæson 3 på Netflix.

Ondskaben fortsætter med uformindsket styrke her i The Fall sæson 3, hvor den hårde kriminalbetjent Stella Gibson (Gillian Anderson) og seriemorderen Paul Spector (Jamie Dornan) er tilbage.

Det store spørgsmål er naturligvis: Lykkedes det mon at fange seriemorderen denne gang?

I The Fall sæson 2 blev Spector mere og mere besat af Gibson og begyndte at blande sig i hendes privatliv. Spørgsmålet er nu om Gibson vil komme tæt nok på Spector til at finde ud af hvem han er?

Spoiler alert: Der bliver afsløret dele af handlingen i sæson 2 herunder. Så er du advaret!! 

Hvis du har set sæson 2, så kan du sikkert ikke vente med at kaste dig over sæson 3.

I slutningen at sæson 2 så vi at Paul Spector førte Stella Gibson og Tom Anderson ind i en skov, hvor Rose Stagg – hans seneste offer – befandt sig. De fandt hende i live, men dog hårdt medtaget, da en af Spectors patienter skød de to betjente. Sæson 3 starter lige her, hvor sæson 2 sluttede.

I sæson 3 kommer også den svenske skuespiller, Krister Henriksson med på rollelisten. Han er mest kendt for sin rolle som Kurt Wallander. Også Aidan McArdle, Aisling Bea og Ruth Bradley er at finde på rollelisten, mens Colin Morgan vender tilbage som efterforskeren Tom Anderson.

The Fall på Netflix

Serien, der er både optaget og foregår i den nordirske hovedstad Belfast i Nordirland, er indtrueret og skrevet af Allan Cubitt. Der er indtil videre kun lavet to sæsoner af The Fall, men allerede nu ligger det fast, der der kommer sæson 4 og optagelserne begynder i Belfast i starten af 2017.

The Fall sæson 3 kom på Netflix den 28. oktober 2016, hvor også de to første sæsoner ligger.

Se traileren til The Fall sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.