Kategorier
BREAKING FILM

The Voices med Ryan Renolds på Netflix

Den amerikanske thriller / komedie fra 2015, The Voices med Ryan Renolds kan nu ses på Netflix.

Jerry (Ryan Renolds), ser udadtil helt normal ud. Han arbejder på en badekarsfabrik, hvor han sender lange blikke efter en af kontorpigerne. Men derhjemme ser verden en anelse anderledes ud.

Jerry snakker nemlig med sin hund og kat. Og de svarer tilbage igen. Da kontorpigen fra arbejdet brænder Jerry af på en date, eskalerer samtalerne med husdyrene, og katten får ham ud på et drabeligt sidespor.

Udover at spille hovedrollen som den skizofrene, Jerry, så lægger Ryan Renolds også stemme både hunden Bosco og katten Mr. Whiskers. De tre kvinde spilles af henholdsvis Gemma Arterton, Anna Kendrick og Jacki Weaver.

Filmen er instrueret af Marjane Satrapi.

Filmen  virkelig delte det danske anmelderkorps. Berlingske og Jyllands-Posten gav blot filmen en enkelt stjerne, mens EKKO, CinemaZone og BT gav filmen 4 stjerner.

BT skrev: “Reynolds charmerer sig gennem rollen som Jerry og de indre stemmer i en blanding af ‘Dexter’ og ‘Det er mig der snakker’. Måske ikke lige en film for alle.”

The Voices kom på Netflix den 27. oktober 2016.

Se traileren til The Voices

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.