Kategorier
BREAKING SERIER

Star Trek: Deep Space Nine

Samtlige 7 sæsoner af sci-fy serien, Star Trek: Deep Space Nine (DS9) kan nu ses på Netflix Danmark.

Federationens udpost som egentlig blot skulle kontrollere en våbenhvile på planeten Bajor, får pludselig ny vigtig strategisk betydning.

Et ormehul umiddelbart tæt på rumstationen gør det pludseligt muligt at rejse til den anden ende af universet, hvor ingen fra vores del af universet har været før.

Det betyder at Deep Space nu ikke kun bliver udgangspunkt for ekspeditioner igennem ormehullet men også den første forsvarslinje i mod Dominionen, den magtsyge race fra den anden side af ormehullet.

DS9 kørte på amerikansk TV i perioden 1993 til 1999 og i alt er der lavet 7 sæsoner af serien, som vandt hele 4 Primetime Emmy-awards.

Filmz gav serien 4 stjerner og skrev: “DS9 den mest komplekse, avancerede, unikke og bedste Star Trek serie nogensinde.”

Star Trek: Deep Space Nine (DS9) kom på Netflix den 28. oktober 2016.

Se traileren til Star Trek: Deep Space Nine (DS9)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.