Kategorier
BREAKING FILM

The Double på Netflix

Det britiske drama fra 2014, The Double kan nu ses på Netflix.

I filmen følger vi kontorassistenten Simon (Jesse Eisenberg), der lever en anonym tilværelse. Han er dygtig til sit arbejde med bliver mere eller mindre overset af alle og anerkendes ikke for sin indsats. Derhjemme bor han alene og om aftenen udspionere han sin kollega Hannah (Mia Wasikowska), som han er forelsket i. Hun ænser ham dog ikke i hverdagen.

Simons liv tager i midlertid en dramatisk drejning, at formaet ansætter James (Jesse Eisenberg), der er Simons dobbeltgænger hvad angår udseende, men den totale modsætning i personlighed.

James er med andre ord, alt det Simon ikke er og langsomt, men sikkert skubbes han mere og mere ud på et sidespor, mens hans dobbeltgænger overtager hans liv.

Filmen er instrueret af Richard Ayoade.

The Double er baseret på den russiske forfatter Fjodor Dostojevskijs roman ’Dobbeltgængeren’ fra 1846.

Ekko gav filmen 5 stjerner og skrev: “Filmen er et gennemført og humoristisk portræt af eksistentielt galskab. At dette blot er Ayoades anden spillefilm indikerer, at der er meget godt i vente.”

The Double kom på Netflix den 1. august 2016.

Se traileren til The Double

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.