Kategorier
BREAKING FILM USA

The Amazing Spider-Man 2

En af de bedste Spider-Man film nogensinde, The Amazing Spider-Man 2 fra 2014 kan nu ses på Netflix Holland.

Vi har altid vidst, at Spider-Mans vigtigste konflikt har været inde i ham selv: Kampen mellem Peter Parkers almindelige forpligtelser og det ekstraordinære ansvar han har som Spider-Man. Men i The Amazing Spiderman 2 finder Peter Parker ud af, at hans største kamp først er ved at begynde…

Det er skønt at være Spider-Man, og for Peter Parker (Andrew Garfield) er der intet som følelsen af at være helten og svinge sig mellem skyskraberne samt og tilbringe tid med Gwen (Emma Stone). Men det at være Spider-Man har også en pris: Kun Spider-Man kan beskytte sine medborgere i New York fra de værste skurke der truer byen…

The Amazing Spider-Man 2 er den femte film om superhelten på blot 12 år. De tre første film havde Tobey Maguire som Spider-Man, men i 2012 valgte man at genstarte fortællingen med Andrew Garfield som den nye Peter Parker.

Her i The Amazing Spider-Man 2 ses Jamie Foxx som Electro, Paul Giamatti som The Rhino og Dane DeHaan som Harry Osborn.

BT gav filmen 5 stjerner og skrev: “Special-effekt afdelingen har tilsyneladende ubegrænsede midler til sin rådighed. Og i fællesskab serverer Hollywood-holdet en næsten fejlfri action-oplevelse.”

The Amazing Spider-Man 2 kom på Netflix Holland den 20. januar 2016.

Se her: Sådan skifter du Netflix region, så du kan se Netflix Holland

Se traileren til The Amazing Spider-Man 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.