Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

Seriepremiere: The 100 nu på Netflix

Den amerikanske sci-fi serie The 100 (The Hundred) fra 2014 kan nu ses på Netflix Danmark.

The 100 (The Hundred) foregår 97 år efter en altødelæggende atomkrig på Jorden, der har udslettet alt liv på planeten. De eneste tilbageværende mennesker, var dem som befandt sig på 12 rumstationer, der var i kredsløb om Jorden, mens krigens stod på. Ny har beboerne i rumstationerne sluttet sig sammen til en kæmpe rumstation, der har fået navnet ‘The Ark’.

Desværre er ressourcerne ved at slippe op på ‘The Ark’ og derfor vælger man at ‘ofre’ 100 unge kriminelle, som her tre generationer efter Jorden blev ødelagt, skal sendes til den planet de kun har hørt omtalt, for at finde ud af, om Jorden igen er beboelig.

Ingen af de unge har nogensinde været på Jorden før og nu udspiller der sig et drama på liv og død, for Jorden viser sig ikke at være helt så ubeboet, som de havde regnet med.

The 100 (The Hundred) på Netflix

Det er folkene bag serien som Vampire Diries og Gossip Girl, der også står bag The 100 (The Hundred). Indtil videre er der lavet 2 sæsoner og til efteråret forventes 3. sæson at få premiere på den amerikanske tv-kanal CW. I Danmark har Kanal 5 vist serien.  The 100 (The Hundred) har været nomineret til en Primetime Emmy-awards.

1. sæson af The 100 (The Hundred) kom på Netflix den 25. maj 2015.

Se traileren til The 100 (The Hundred)

https://youtu.be/buVWdktiO2A

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.