Kategorier
FOR BØRN

Myremobberen (The Ant Bully) på Netflix

Den computeranimerede børnefilm Myremobberen (The Ant Bully) fra 2006 kan nu ses på den danske udgave af Netflix. OBS: Kun med engelsk tale!!

Myremobberen (The Ant Bully) handler om den 10-årige Lucas, der lige er flyttet til byen. Han har ikke fået nogen nye venner endnu, forældrene har ikke rigtig tid til ham og han mobbes af en af de større drenge. Kort sagt: Lucas går rundt og keder sig. For at få tiden til at gå terroriserer han en myretue nede i baghaven.

Men hvad han ikke ved er, at myrerne er ude efter hævn. De fremskaffer en magisk drik, der får Lucas til at krympe og blive lige så lille som en myre! Nu er han lige pludselig helt alene mod en horde fjendligt indstillede myrer.

Det er folkene bag den populære animationsfilm om Niels Neutron, der står bag Myremobberen (The Ant Bully) .

BT gav filmen 3 stjerner og skrev: “…flot computer-animeret feel-good film for hele familien.” 

Myremobberen (The Ant Bully) kom på Netflix den 25. maj 2015, hvor den desværre kun kan ses med engelsk tale og danske undertekste. Netflix – det er en ommer!!

Se traileren til Myremobberen (Engelsk)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.