Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

At Any Price med Dennis Quaid og Zac Efron

Det fantastiske far-søn drama fra 2012, At Any Price kan nu ses på Netflix.

Any Any Price handler om Henry Whipple (Dennis Quaid), der en succesfuld landmand, der sælger frø til egnens andre landbrug. Konen er skøn og bakker ham loyalt op i alle hans beslutninger, og hans to sønner er sunde og raske drenge.

Henry lever livet ubekymret og kaster sig en dag ud i en affære med den langt yngre Meredith (Heather Graham). En dag er Henrys held dog opbrugt og han rammes af pludselig modgang. Han tages i over en årrække at have snydt og “vasket korn”, så firmaet, der har patent på kornet, sagsøger ham for kontraktbrud, og pludselig står Henry over for at miste det hele.

Langsomt krakelerer facaden og familien begynder at falde fra hinanden. Henrys affære trænger sig på, og den hjemmeboende søn (Zac Efron) erklærer, at han ikke har de fjerneste planer om at overtage gården – han vil hellere køre racerbil.

At Any Price kom ikke i de danske biografer, men blev vist på den københavnske filmfestival PIX i 2013.

At Any Price kom på Netflix den 1. juni 2015.

Se traileren til At Any Price

https://youtu.be/pCejqfqoQZA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.