Kategorier
BREAKING FILM

Terminator: Salvation kan nu ses på Netflix

Den fjerde Terminatorfilm, som har fået den officielle titel Terminator: Salvation, er nu kommet på Netflix.

Filmen foregår i en ikke alt for fjern fremtid. Året er 2018. Den yderste Dag er kommet, gået og har efterladt civilisationen, som vi kendte den, i ruiner.

En hær af Terminators hersker nu i den post-apokalyptiske verden, hvor de dræber eller indsamler de få overlevende mennesker. Kun én mand forudså katastrofen; en mand, hvis liv er tæt forbundet med menneskehedens skæbne, John Connor  (Christian Bale), der sammen med de andre overlevende nu står overfor den mørke fremtid, som han hele sit liv er blevet advaret imod. Men noget uforudset har rystet hans tro på, at menneskeheden har en chance for at vinde den ulige krig.

Arnold og Cameron mangler

Fans af Terminatorfilmene skal sikkert bruge den første del af filmen til lige at komme sig over, at Arnold Schwarzenegger ikke er med i filmen og at det i stedet er Christian Bale, som spiller John Connor. Det er heller ikke James Cameron, som har instrueret filmen og det kan mærkes.

De danske anmeldere var bestemt ikke enige om hvor mange stjerner filmen skulle have, da den kom i de danske biografer i 2009. Den fik alt fra 1 til 4 stjerner (ud af seks). BT’s anmelder Henning Høeg mente dog, at det er en ‘forrygende popcorn film’ og gav den 4 stjerner.

Terminator: Salvation kom på Netflix den 15. august 2014

Se traileren til ‘Terminator: Salvation’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.