Kategorier
BREAKING FILM USA

Lars von Triers ‘Nymphomaniac’ på Netflix USA

Lars von Triers omdiskuterede og anmelderroste film Nymphomaniac kan nu ses på Netflix USA.

I filmen Nymphomaniac finder den ældre, charmerende ungkarl, Seligman (Stellan Skarsgård), en 50-årig kvinde ved navn Joe (Charlotte Gainsbourg) tævet til ukendelighed i en gyde, en kold vinteraften. Han tager Joe med hjem for at pleje hende, mens han spørger ind til hendes liv.

Han lytter intenst, imens hun fortæller sin overdådige og saftige livshistorie med mange facetter, rige på associationer og pludselige indskydelser. Hun er nemlig selvdiagnosticeret nymfoman med alt, hvad det indebærer af seksuelle eskapader og erotiske oplevelser

De danske anmeldere var særdeles begejstrede, da Nymphomaniac fik premiere i biograferne den 25. december 2013. Jyllands Posten og Berlingske Tidendes anmeldere gav den sex (6) stjerner, mens Ekstra Bladet, B.T. og Politiken gav filmen 5 stjerner.

Sådan kommer du til at se Nymphomaniac på Netflix USA i Danmark

“…det er ingen skam at indrømme, at Trier som filminstruktør er ualmindelig god til at liste hånden ned i trussen og op i kraniet på sin tilskuer.” Jyllands Postens anmelder, Nanna Frank Rasmussen.

Den udgaver du kan se på Netflix USA er den såkaldte softcore udgave, som er en forkortet udgave af filmen delt op i to film. De to film er på i alt på fire timer, hvorimod Lars von Triers originale udgave – kaldet hardcore udgaven – er på hele fem en halv time.

Prøv Unlocator gratis i 7 dage og se Nymphomaniac på Netflix USA

Nymphomaniac kom på Netflix USA den 7. august 2014.

Se traileren på ‘Nymphomaniac’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.