Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

Stranger Things sæson 2 kommer i 2017

Artikel opdateret den 6. februar 2017: Så er der godt nyt til alle fans af thriller-serien Stranger Things.

Netflix har nemlig bekræftet, at Stranger Things sæson 2 med ni helt nye afsnit får premiere på streamingtjenesten i 2017.

Der har været massiv interesse for serien om drengen Will Byers, der pludselig forsvinder på mystisk vis tilbage i 1983. Hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi, og undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige.

Stranger Things sæson 1 kom på Netflix den 15. juli 2016 og lige siden premiere har vi her på redaktionen fået rigtig mange henvendelser om hvorvidt, der mon ville komme endnu en sæson, hvilket Netflix altså nu har bekræftet. Samtidig løfter Netflix sløret for, at executive producers Shawn Levy, Dan Cohen og the Duffer Brothers igen er med om bord.

Dansker med i Stranger Things sæson 2

Det unge danske talent, Linnea Berthelsen har fået en fremtrædende rolle i den næste sæson af Stranger Things.

Her skal hun spille Roman, der beskrives som en kvinde, der led et stort tab som barn og derfor er følelsesmæssigt skadet. Roman bor ikke i selve Hawkins, men har dog alligevel en forbindelse til det laboratorium, hvor Eleven blev til den hun er.

Det er fantastisk. Det er et drømmeprojekt at få lov at lave. En spændende, spændende rolle og virkelig et fantastisk team at lave det med, så jeg har det rigtig godt, siger Linnea Berthelsen stolt i et interview med ugebladet Her&Nu.

Stranger Things sæson 2 på Netflix

Streamingtjenesten brugte den dyre reklamepause under årets Super Bowl til at sende en 30 sekunders reklame for den nye sæson.

I Stranger Things 2 Super Bowl-reklamen ses originale klip fra en Eggo-vaffel-reklame fra 1979, og som også kunne ses på tv i 1980’erne

Reklamen afslører med al tydelighed, at vendes verden op og ned, når Stranger Things vender tilbage.

Et år efter Will er kommet hjem, virker alting at være normalt igen … men mørket lurer lige under overfladen og truer hele Hawkins.

Stranger Things på NetflixDet er hvad vi ved om handlingen på nuværende tidspunkt. Samtidig har Netflix løftet sløret for, hvad titlerne på de enkelte afsnit i sæon 2 bliver:

  1. Madmax
  2. The Boy Who Came Back to Life
  3. The Pumpkin Patch
  4. The Palace
  5. The Storm
  6. The Pollywog
  7. The Secret Cabin
  8. The Brain
  9. and The Lost Brother

De er formentlig titlerne på de ni nye afsnit. Det store spørgsmål må naturligvis være: Hvem er den fortabte bror?

Derudover kommer sætningen “In the Fall of 1984…The Adventure Continues.” hvilket kunne tyde på, at handlingen i sæson 2 foregår i efteråret 1984.

Stranger Things sæson 2 kommer på Netflix den 31. oktober 2017. (Denne artikel opdateres når vi ved mere)

Se den kryptiske teaser for Stranger Things sæson 2

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.