Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: River på Netflix

BBC’s fantastiske krimi-serie River med den svenske skuespiller Stellan Skarsgård i hovedrollen kan nu ses på Netflix.

Serien handler om John River (Stellan Skarsgård), der er en genial efterforsker, men han er fanget af sit eget sind mellem de levende og de døde.

River forfølges af mordet på sin politipartner, Jackie ‘Stevie’ Stevenson ( Nicola Walker) og faktisk kan han både se og høre Jackie på trods af, at hun er død og borte. Det viser sig snart, at Jackie ikke er den eneste afdøde han har kontakt med. John kan nemlig også se og tale med mange andre mordofre, som dermed kan hjælpe ham med at opklare forbrydelserne.

Den britiske anmelder, Tim Martin fra The Telegraph gav serien topkarakteren 5 stjerner og skrev, at det var noget af det bedste han havde set på TV i meget lang tid.

River på Netflix

Serien fik premiere på BBC 1 for knap en måned siden og Netflix har købt rettighederne til serien i resten af verden. Derfor vises River også med Netflix Originals mærket.

Der er indtil videre kun lavet en enkelt sæson af River.

Første sæson af River kom på Netflix den 18. november 2015.

Se traileren til River

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.