Kategorier
BREAKING SERIER

The Walking Dead sæson 3 på Netflix

The Walking Dead på Netflix

Opdateret november 2015: The Walking Dead kan ikke længere ses på Netflix Danmark!

Det er dog muligt at se at de første 6 sæsoner af The Walking Dead på Netflix USA. Alt hvad det kræver er dit danske Netflix-abonnement og en VPN-tjeneste som f.eks. StrongVPN og ExpressVPN – eller en SmartDNS-tjeneste som Unlocator.

Lige nu kan du prøve Unlocator 100% gratis i 7 dage og se The Walking Dead på Netflix USA.

**

Så kom den længe ventede 3. sæson af AMC’s populære horrorserie The Walking Dead endelig på Netflix i Danmark.

Her i 3. sæson er vi er tilbage i en verden, som er inficeret af zombier – i serien kaldet ‘Walkers’. Vicesheriffen Rick Grimes (Andrew Lincoln) og hans lille gruppe af overlevere har klaret den gennem en lang vinter, da de finder et fængsel, som de omdanner til deres lille fristed.

Samtidig er Andrea (Laurie Holden)og hendes nye følgeslager Michonne (Danai Gurira) nået frem til Woodbury – en udmiddelbart idyllisk by, styret af den karismatiske ‘Guvernør’ (David Morrissey). Men er han virkelig den frelser han udgiver sig for at være? Og hvor længe kan Rick opretholde sikkerheden i fængslet?

I sæson 3 af The Walking Dead kommer truslen ikke blot fra zombierne men også fra andre overlevende, som gør alt for at overleve i en verden hvor grænsen mellem godt og ondt ikke længere er tydelig.

For fans af The Walking Dead er der virkelig noget at glæde sig til. Seriens enorme succes kan nemlig mærkes på antallet af afsnit. Her i 3. sæson får du ikke færre end 16 afsnit – mod de 13 afsnit i anden sæson og blot seks afsnit i første sæson.

SE ALLE DE NYE SERIER PÅ NETFLIX

Serien holder stilen og er tro mod tegneserien af samme navn. Præcis som i tegneserien bliver du i denne sæson introduceret til nye personer. Således kan du se frem til at møde Guvernøren, Michonne, Axel og Tyreese i denne sæson.

Walking Dead sæson 3 på Netflix

Flixnyt har kåret serien til at være blandt de 15 bedste serier på Netflix.

3. sæson af The Walking Dead kom på Netflix den 15. oktober 2014. Alle foregående sæsoner ligger fortsat på Netflix, så hvis du ikke er kommet i gang med The Walking Dead endnu, så venter der dig mange timers fantastisk underholdning og (u)hygge.

Se traileren til 3. sæson af The Walking Dead

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.