Kategorier
FILM

ABC’s Of Death 2 på Netflix

26 nye måder at dø på er temaet i filmen ABC’s Of Death 2 fra 2014, der nu kan ses på Netflix.

ABC’s Of Death 2 er efterfølgeren til ABC’s of Death, der er en af de mest ambitiøse film fortællinger med produktioner i lande fra Nigeria, Brasilien og Storbritannien. ABC’s Of Death 2 består af i alt 26 kortfilm med historier om en lejemorders mislykkede plan, en dreng hvis bedstefar sover under hans seng, og en jury sammensat af zombier.

Kortfilmene er instrueret af nogle af nutidens bedste og mest talentfulde genre-instruktører, bl.a. Julien Maury og Alexandre Bustillo (Inside, Livid og Among the Living), E.L. Katz (Cheap Thrills), Jen & Sylvia Soska (American Mary, Dead Hookers in a Trunk), Rodney Ascher (Room 237), Steven Kostanski (Manborg), Kristina Buozyte (Vanishing Waves), Aharon Keshales & Navot Papushado (Rabies, Big Bad Wolves).

Instruktørene har hver fået tildelt et bogstav i alfabetet, som de skal bruge i beskrivelsen af en ny måde at dø på.

ABC’s Of Death 2 kom på Netflix den 20. november 2015 og er bestemt ikke for sarte sjæle.

Se traileren til ABC’s Of Death 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.