Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Marvel’s Agent Carter på Netflix

Første sæson af den helt nye serie om en af de kendte Marvel-figurer Agent Carter kan nu ses på Netflix Danmark.

Seriens omdrejningspunkt er Agent Carter, som vi kender som kvinden Captain America flirter med i Captain America: The First Avenger, inden han styrter ned og først findes 70 år efter.

Marvel’s Agent Carter begynder efter flystyrtet – i 1946. Efter at Peggy Carter (Hayley Atwell) har mistet sit livs kærlighed, slutter hun sig til den hemmelige organisation af lovhåndhævere SSR (Strategic Scientific Reserve).  Vi er tilbage i en tid, hvor de mandlige agenter både ryger og drikker på arbejdet, og ikke behandler kvinder med værdighed. Peggy må da også kæmpe for at opnå respekt og anerkendelse, trods hendes åbenlyse kvaliteter som agent.

Marvel’s Agent Carter på Netflix

Første sæson af Marvel’s Agent Carter er på i alt 8 episoder, hvoraf kun de første 6 ligger på Netflix. Det skyldes, at de sidste afsnit først sendes på amerikansk tv i slutningen af februar 2015. Herefter forventes det, at de to manglende afsnit også kommer på Netflix i Danmark. Du behøver altså ikke frygte, at du kommer til at misse dem.

Det er endnu uvist om der kommer en sæson 2 af Marvel’s Agent Carter.

Første sæson af Marvel’s Agent Carter kom på Netflix den 18. februar 2015.

Se traileren til Marvel’s Agent Carter

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.