Kategorier
GUIDES NETFLIX USA

Se Netflix USA i Danmark

Det kan være fristende at forlade den danske udgave af Netflix og i stedet kaste sig over den amerikanske udgave. Det er et rent Slaraffenland hvor du kan vælge mellem mere end 14.000 forskellige film og serie mod de blot 2.000 film og serier på den danske Netflix.

Flixnyt har lavet en lille liste over nogle af de nye film du kan se på Netflix USA. Se listen over film på Netflix USA HER

Hvorfor er der forskel på Netflix i Danmark og USA? 
Årsagen er, at Netflix benytter sig af geoblocking, som betyder, at de kan styrer hvilke film og serier, vi må se i de forskellige lande. Det er dog rimeligt nemt at omgå denne blokering og ifølge flere juridiske eksperter er det helt lovligt, da du jo allerede er kunde hos tjenesten. Kulturministeriet og Forbrugerrådet har lavet denne information om reglerne på området.

Opdateret 26. december 2016: Sådan ser du Netflix USA i 2017

Sådan kommer du til at se den amerikanske udgave af Netflix

Hvis du vil omgå geoblokeringen, skal vi altså have vores iPad, Tablet, iPhone, Apple TV mv til at tro, at vi befinder os i USA. Det kræver blot, at du går ind i menuen og ændre på indstillingerne for DNS-nummeret på den enhed, du ønsker at se den amerikanske udgave af Netflix på.

Se Netflix USA med vores trin-for-trin videoguide

http://youtu.be/5qyZh5t6XKs

De bedste DNS-tjenester

Der findes flere tjenester, som kan levere det DNS-nummer du skal indtaste. Der findes både gratis tjenester og betalingstjenester. Efter at have testet flere er vi hos Flixnyt kommet frem til to klare favoritter, som leverer varen og sikre, at du kan se Netflix helt problemfrit! Det er Unlocator (som i øvrigt er dansk og vores favorit) og Unblock-US.

Unlocator er en dansk DNS-tjeneste, som har vist sig særdeles stabil. De startede for alvor i sommeren 2014 efter en længere testperiode. Her kan du teste tjenesten HELT GRATIS i 7 dage. Herefter vil prisen være $ 4,95 + moms (34,75 kroner) om måneden.

Prøv Unlocator HELT GRATIS i 7 dage

Unblock-US er formentlig den mest populære DNS-tjeneste. De giver dig en gratis test-uge, hvor du kan prøve deres løsning af. Herefter koster det $4,99 (28 kroner) om måneden. Tjenesten kan også bruges når du er i udlandet, til at se Netflix fra enten Danmark eller et andet land.

Hvordan bruger du DNS-tjenesten?

Hvis du ønsker, at se den amerikanske – eller andre landes – udgave af Netflix på alle dine enheder: Smart TV, PlayStation, tablets, iPhones mv, så kan du ændre DNS-nummeret på din router. Det betyder, at alle de enheder, der går på nettet via din router, vil få tildelt en amerikansk adresse og dermed mulighed for at se den amerikanske udgave af Netflix.

OBS: Du skal blot være opmærksom på, at det kan give problemer den anden vej, idet der er en del danske streamingsider som er geoblokeret og dermed vil du ikke kunne streame f.eks. DR’s tjenester. Med mindre naturligvis du slår dit DNS-nummer tilbage, så den igen er dansk.

Prøv Unlocator HELT GRATIS i 7 dage

Fordelene ved Netflix USA vs Netflix Danmark

Billigere abonnement: $7,99 pr mdr (omkring 44,- dkr mod 79,- dkr for Netflix i Danmark)
Større udvalg samt nyere film og serier
Du kan nemt skifte mellem Netflix USA og Netflix Danmark

Ulemperne ved Netflix USA:

Ingen danske undertekster
Ikke dansk tale på film til de mindste

Opdateret 26. december 2016: Sådan ser du Netflix USA i 2017

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.