Kategorier
BREAKING FILM

Drengerøvsfilmen ‘Crank: High Voltage’ på Netflix

Lejemorderen Chev Chilios vender tilbage i filmen Crank 2: High Voltage, som nu er på Netflix i Danmark.

Dette er efterfølgeren til den britiske actionfilm ‘Crank’ fra 2006, som desværre aldrig kom i de danske biografer, men direkte på DVD.

Chev (Jason Statham) har fået stjålet sit hjerte af nogle kinesiske gangstere, mens han lå i koma. De har erstattet hjertet med en mekanisk version, som jævnligt skal lades op for at holde ham i live.

Sammen med sin eks-kæreste Eve (Amy Smart) går jagten så ind på at finde hans rigtige hjerte, der er i hænderne på Poon Dong (David Carradine), den 100-årige leder af den kinesiske bande.

Kunne du lide ‘Crank’, så vil du elske Crank 2: High Voltage fordi alt endnu vildere i 2’eren. Som Politiken anmelder Erik Jensen skrev: Tåbelighederne, de dårlige jokes og de bare damer står i kø for at komme til her. Faktisk er alt doblet op i forhold til den første film. Han gav i øvrigt filmen 4 hjerter (ud af 6)

Har du ikke se ‘Crank’ endnu, så er der mulighed for at se den på Netflix.

Crank 2: High Voltage kom på Netflix den 15. juni 2014

Se traileren til Crank: High Voltage:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.