Science fiction-filmen ‘Pacific Rim’ på Netflix

Science fiction-filmen ‘Pacific Rim’ på Netflix

En af Netflix-nyhederne i juni er Guillermo del Toros film Pacific Rim. Selv om filmens koncept er temmelig fjollet, var anmelderne enige da filmen kom de danske biografer sidste år: Filmen holder!

I Pacific Rim er Jordens fremtidige eksistens i fare. For flere år siden steg en hær af monstrøse skabninger kaldet Kaiju op fra Stillehavet og startede en krig, der kostede millioner af menneskeliv. Kaiju-racen består af monstre på størrelse med skyskrabere, der hærger alt på deres vej, så for at bekæmpe dem, har menneskeheden fremstillet et helt særligt våben: Jaeger-robotterne.

Snart står og falder alt med to umage helte – en traumatiseret tidligere Jeager-styrmand og en uprøvet rekrut som kobles sammen for at styre en legendarisk, men efter alt at dømme udkørt Jaeger fra fortiden.

Pacific Rim er skabt af den innovative instruktør Guillermo del Toro, der både har iscenesat Hollywood- filmene om Hellboy og den Oscar-belønnede, anmelderroste Pans labyrint, der også er på Netflix.

De danske anmeldere var mere eller mindre enige, da filmen fik biografpræmiere i sommeren 2013. De uddelte både 4 og 5 stjerner og kaldte filmen sommerens bedste bud på en popcorn-basker!

I BT gav Henning Høeg filmen 5-stjerner og under overskriften “den skal du bare se” skrev han “På papiret ligner Pacific Rim måske årets mest kiksede biografflop. Men med den spanske Oscarvinder Guillermo del Toro i instruktørstolen får vi et uhørt actiondrøn, der kun kan beskrives i ét ord: Wow”

Pacific Rim kom på den danske Netflix den 2. juni 2014.

Se traileren til Pacific Rim: