Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Dokumentaren ‘Brave Miss World’ på Netflix

Netflix-dokumentaren Brave Miss World handler om den israelske model Linor Abargil, der som 18 årig blev kåret til Miss World. Hun smilede til kameraerne og fik knus fra de andre deltagere, men kun få vidste hvad der gemte sig bag smilet.

Seks uger forinden var hun blevet voldtaget i Milano.

Dokumentaren følger hendes hårde kamp for retfærdighed fra den skæbnesvanger dag i oktober 1998, hvor hun netop havde afsluttet et modeshow i Milano. Hun havde hjemve og bad derfor en agent booke et fly hjem til Israel. Agenten fortalte hende, at flyet var booket helt op, men i stedet tilbød han, at køre hende til Rom, hvor der ville være plads på et fly.

Linor Abargil sagde ja tak til tilbudet, men kort tid efter startede hendes liv mareridt, da agenten trak en kniv frem og voldtog hende flere gange.

SE DE BEDSTE DOKUMENTAR FILM PÅ NETFLIX

I dag er Linor Abargil 34 år – et kendt navn i Israel – og på en mission for at overbevise ofre for voldtægter om at de skal gå til politiet, så voldtægtsmændene får deres straf.

Dokumentaren Brave Miss World skulle være kommet på Netflix den 27. maj, men tekniske problemer betyder, at det endnu ikke er muligt at streame filmen.

Se traileren til Brave Miss World:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.