Kategorier
BREAKING FILM

Den amerikanske komedie “The Pill” på Netflix

Det amerikanske komediedrama fra 2011 The Pill er nu på Netflix i Danmark.

Mindy (Rachel Boston) er en ung kvinde, som bor i New York. En dag møder hun Fred (Noah Bean) og de to tilbringer en hed nat sammen hvor de har ubeskyttet sex.

Fred går mere eller mindre i panik, da han finder ud af, at Mindy ikke tager p-piller og han insisterer på, at hun tager en fortrydelsespille. Han bruger den næste dag med hende for at sikre sig, at hun tager begge piller.

Tingene bliver imidlertid kompliceret, da Mindy finder ud af, at Fred bor sammen med en anden kvinde og Mindy samtidig erkender, at hun endnu ikke er flyttet helt ud af sin eks-kærestes lejlighed.

SE LISTEN OVER NYE FILM PÅ NETFLIX

The Pill har vundet flere priser på mindre filmfestivaler i USA, men herhjemme har filmen ikke gjort det store væsen af sig. Den er dog bestemt et kig værd.

The Pill kom på Netflix den 28. maj 2014

Se traileren til The Pill:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.