Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Salem sæson 2 på Netflix

Den amerikanske tv-serie Salem sæson 2: Witch War kan nu endelig ses på Netflix Danmark.

Serien bygger på virkelighedens grusomme heksejagt i Massachusetts, hvor mere end 20 mennesker blev henrettet eller tortureret til døde over en periode på blot 15 måneder i årene 1692 og 1693.

Her blev hele Salem-området ramt af et massehysteri af uset omfang med intolerance, frygt, uvidenhed og had. Det resulterede i forfølgelse af helt almindelige mennesker, fordi man mente, at de var hekse og stod i ledtog med djævelen.

Serien bygger videre på disse historiske fakta og krydrer det med intriger og et kærlighedsdrama.

I hovedrollerne ses bl.a. Janet Montgomery, Shane West, Seth Gabel, Brandi Jamille Brown og Alexandra Daniels.

Salem sæson 2 har fået titlen Witch War, hvilket hentyder til, at Mary (Janet Montgomery) kæmper for at få kontrollen med byen, der er ramt af pest. Dr. Samuel Wainwright (Stuart Townsend) ankommer derfor til byen og Mary bliver fascineret af ham.

Fakta om heksejagterne i Salem

Heksejagten i Salem begyndte i starten af 1692 da den lokale læge i Salem, William Giggs mente, at den lokale præsts datter og niece var blevet forheksede.

Det satte gang i de voldsomme begivenheder, der førte til at op mod 19 kvinder og 5 mænd blev dømt til døden og hængt, en enkelt mand, der ikke ville erklære sig skyldig blev tortureret ihjel og omkring 20 mennesker døde, mens de var varetægtsfængslet. I alt mener man, at mere end 150 personer blev ramt af massehysteriet på den ene eller anden måde.

Salem på Netflix

Det er den lille amerikanske kabel-tv kanal WGN, der med denne serie for første gang har satset på egenproduceret drama. Serien er bleve godt modtaget i hjemlandet og der er indtil videre lavet to sæsoner af. Salem sæson 3 får premiere til oktober 2016 på WGN. Det er endnu uvist om der kommer en sæson 4.

Salem sæson 2 kom på Netflix den 4. juli 2016.

Se traileren til Salem sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.