The Raven med John Cusack

The Raven med John Cusack

Den amerikanske thriller fra 2012, The Raven med John Cusack kan nu ses på Netflix.

Manden der kaldes verdens første krimiforfatter, Edgar Allan Poe (John Cusack) bliver suget ind i en makaber mordsag i 1800-tallets Baltimore.

En kvinde og hendes datter findes brutalt myrdet, og den lokale betjent Emmett Fields (Luke Evans) finder ud af, at mordene er hentet direkte fra et af Poes mørkeste værker. Med ét er forfatteren hovedmistænkt.

Da den fattige forfatter sidder til afhøring hos politiet, sker der imidlertid endnu et mord og Emmett indser, at morderen blot bruger Poes værker som baggrund for sin blodige hærgen

Forfatteren må derfor selv på banen for at finde gerningsmanden bag sine egne mord – inden morderen finder ham!

The Raven på Netflix

Legendariske Edgar Allen Poes allermørkeste sider er bragt til live – og til døde – af James McTeigue, instruktøren bag kultfilmen “V for Vendetta” i en mørk og makaber mellemting mellem “Seven” og “Sherlock Holmes”.

Jyllands-Posten gav filmen 4 stjerner og skrev: “Der er tale om noget så sjældent som en rimeligt vellykket gotisk thriller. Visuelt bæres handlingen af stramt designede billedforløb i mørklødede, skumle lokaliteter inden døre og tågedisede scenerier uden døre.”

The Raven kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til The Raven