Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Marcella på Netflix

Fra en af folkene bag tv-serien Broen kommer nu den nye britiske serie, Marcella, der kan ses eksklusivt på Netflix.

Den tidligere kriminalbetjent Marcella Backland (Anna Friel) er blevet forladt af sin mand Jason (Nicholas Pinnock) og parrets to børn. Hendes liv er ved at gå i opløsning.

Pludselig opsøges hun af en tidligere kollega, der ønsker informationer om en sag som hun arbejdede med for 12 år siden. Her var en seriemorder løs, men han  blev aldrig fundet. Nu er morderen muligvis på spil igen og Marcella kan måske sidde med nøglen til at finde ham.

Efter 12 års fravær vender hun nu tilbage til kriminalpolitiet for at finde den seriemorder, hun har været på sporet af tidligere, samtidig med at hun skal prøve at redde sit ægteskab og familie.

På rollelisten finder vi også Sinéad Cusack, Nina Sosanya, Harry Lloyd og Laura Carmichael.

Fra forfatteren bag Broen

Serien er skrevet af er den svenske manuskriptforfatter Hans Rosenfeldt, som mange af os kender fra den skandinaviske kriminalserie Broen.

Hvis du har set Broen vil du helt sikkert være fortrolig med denne splittede hovedperson, der har problemer med sit forhold til andre mennesker.

Marcella på Netflix

Det er den britiske tv-station ITV, der har produceret serien i samarbejde med Netflix. Serien fik premiere på ITV den 4. april 2016. Der er meget der tyder på, at serien vender tilbage med en sæson 2 og sæson 3.

Hovedrolleindehaveren Anna Friel har fortalt til  Digital Spy, at hun har skrevet kontrakt på i alt tre sæsoner som Marcella. Spoileralert: Morderen afsløres i artiklen fra Digital Spy!!

Marcella sæson 1 kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til Marcella

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.