Kategorier
BREAKING SERIER

Manhattan sæson 2 nu på Netflix

Den amerikanske drama-serie Manhattan sæson 2 kan nu ses på Netflix.

Serien udspiller sig i 1943, hvor anden verdenskrig er godt i gang. Forskere og videnskabsmænd er involveret i et kapløb med tiden for at konstruere det mest frygtede våben, atombomben. Arbejdet går under det tophemmelige kodenavn: Manhattan Project.

Vi er i en lille by, Los Alamos, New Mexico kaldet ‘The Hill’ som omverdenen intet kender til. Indbyggerne i byen består af en broget flok af forskere, fysikere, videnskabsmænd og deres familier, der alle er blevet placeret der af regeringen.

Her følger vi Dr. Frank Winter (John Benjamin Hickey), der leder projektet, sammen med hans stab af fysikere og videnskabsmænd. Ved siden af de komplicerede tekniske aspekter af dette arbejde skal han finde sig i indbyrdes konkurrence videnskabsmændene imellem og et konstant pres fra militæret, imens han ved, at hver dag mister soldater livet i den krig, bomben skal stoppe.

Regeringen fortæller dem kun det allermest nødvendige og samtidig må forskerne holde på hemmelighederne overfor deres familier.

Selv om dele af historien er autentisk, er personerne opdigtede og serien er ikke ment som værende 100% historisk korrekt.

Manhattan på Netflix

Manhattan er produceret af  Sam Shaw, der også stod bag ‘Masters of Sex’ og serien er instrueret af Thomas Schlamme, som vi kender fra den populære serie ‘West Wing’. Serien har vundet flere priser, deriblandt en Primetime Emmy-award.

Manhattan sæson 2 er desværre den sidste sæson af den kontroversielle serie. Den blev droppet på grund af for dårlige seertal. Da Netflix fik premiere på serien i januar 2016 var der tale om en Danmarkspremiere. Ingen dansk tv-station eller streamingtjeneste havde nemlig vist serien før.

Manhattan sæson 2 kom på Netflix den 5. juli 2016.

Se traileren til Manhattan

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.