Kategorier
BREAKING SERIER

Miss Fisher’s Murder Mysteries sæson 3

Den australske krimi-serie Miss Fisher’s Murder Mysteries (Mord med Miss Fisher) sæson 3 kan nu ses på Netflix.

I 1928 vender den glamourøse Phryne Fisher (Essie Davis) hjem til Melbourne efter mange år i udlandet. Den unge kvinde er dårligt stået af båden, før hun drages ind i en række mystiske sager.

Miss Fisher altid klar til at kæmpe mod uretfærdigheder, og det er lige meget om opgaven skal løses med hendes lille smarte pistol eller hendes skarpe intellekt.

Lad dig forføre af den australske overklassedetektiv Phryne Fishers spændende, luksuriøse og til tider farlige verden.

Serien er skabt af Deb Cox og Fiona Eagger og den er baseret på forfatteren, Kerry Greenwoods romaner.

Miss Fisher’s Murder Mysteries på Netflix

Der er indtil videre (sommeren 2016) kun lavet tre sæsoner af serien, men modsat andre serier, så kan der godt gå flere år mellem hver sæson. Serien debuterede således på australsk tv i 2012. Året efter kom sæson 2, hvorefter der skulle gå yderligere to år inden sæson 3 kom på skærmen i 2015.

Ifølge IMDB er serien stadig åben, hvilket på godt dansk betyder, at der fra officiel sider ikke er kommet en melding om, at serien stopper. En sæson 4 er derfor fortsat en mulighed.

Kom til seriens officielle hjemmeside HER.

Miss Fisher’s Murder Mysteries (Mord med Miss Fisher) sæson 3 kom på Netflix den 7. juli 2016, hvor de to foregående sæsoner også kan ses.

Se traileren til Miss Fisher’s Murder Mysteries sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.