Kategorier
BREAKING SERIER

Rectify sæson 3 kan nu ses på Netflix!

Rectify sæson 3 kan nu endelig ses på Netflix Danmark.

Serien handler om Daniel Holden (Aden Young), der for 19 år siden som teenager, blev dømt til døden for voldtægt og mord på hans 16-årige kæreste. Nye DNA-spor frikender ham imidlertid for den grusomme forbrydelse og Daniel løslades derfor.

Men hvordan kommer man videre i livet efter 19 år på dødsgangen. Daniel vender tilbage til den lille by Paulie i Georgia, hvor han er født og opvokset. Her er størstedelen af befolkningen dog stadig overbevist om, at det var ham, der slog sin kæreste ihjel og derfor ser de helst Daniel bag tremmer.

Rectify på Netflix

Det er den amerikanske tv-kanal Sundance TV, der står bag serien, som har begejstret anmeldere over hele verden. Der er indtil videre lavet tre sæsoner og hvis du er faldet for serien vil du helt sikkert glæder dig over udviklingen. Første sæson består jo blot af seks afsnit, men sæson 2 og sæson 3 er på ti afsnit hver.

Rectify sæson 4, der formentlig bliver den sidste sæson i serien, får i øvrigt premiere på SundanceTV i løbet af 2016.

Rectify sæson 3 kom på Netflix Danmark den 7. juli 2016.

Se traileren til Rectify sæson 3

https://www.youtube.com/watch?v=hYcZPoXcxJE

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.