Kategorier
FILM NYHEDER

RoboCop fra 2014 på Netflix

RoboCop fra 2014 med den tårnhøje svensker Joel Kinnaman i hovedrollen kan nu ses på Netflix.

Året er 2028, og det multinationale selskab OmniCorp er førende inden for udvikling af robotteknologi. Deres droner er blevet brugt af militæret i flere år – og det betød milliarder til OmniCorp bundlinje.

Da Alex Murphy, (Joel Kinnaman) – en kærlig mand, far og god betjent gør sit bedste for at dæmme op for kriminalitet og korruption i Detroit – bliver kritisk såret mens han udfører sit job, ser OmniCorps snedige direktør (Michael Keaton) sin chance for at konstruere en hybrid politibetjent, halvt menneske, halvt robot.

OmniCorp forestiller sig en RoboCop i hver by og endnu flere milliarder til deres aktionærer, men en ting ser de ud til at have glemt – en vigtig ting: der er stadig et menneske inde i maskinen der forfølger retfærdighed.

RoboCop på Netflix

Det er den bratilianske instruktør, José Padilla, der står bag dette re-make af Paul Verhoevens RoboCop-film fra 1987. Teknologisk er der sket meget siden den gang og det der var vild fremtid for 27 år siden, er ikke længere helt så utænkelig her i 2014.

 

Berlingskes anmelder Kristian Lindberg gav filmen 4 stjerner og skrev “Handlingen drukner stedvist i lidt for langtrukne actionsekvenser, men historien behandles med den respekt, den fortjener, og klemmer spændingsmæssigt til som stålnæve.” 

RoboCop kom på Netflix den 12. september 2015.

Se traileren til RoboCop

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.