Kategorier
BREAKING FILM

Red Lights med Sigourney Weaver og Robert De Niro

Den nervepirrende og klaustrofobisk thriller fra 2012, Red Lights med blandt andre Cillian Murphy, Sigourney Weaver og Robert De Niro kan nu ses på Netflix.

Psykolog Margaret Matheson og hendes assistent forsker i paranormal aktivitet, hvilket fører dem til en verdenskendt clairvoyant, som er dukket op igen flere år efter, at hans hårdeste kritiker er gået bort.

Psykolog Margaret Matheson (Sigourney Weaver) og hendes assistent Tom Buckley (Cillian Murphy) forsker i det uforklarlige, og han lever af at afsløre spirituelle fupmagere og synske svindlere. Da den legendariske Simon Silver (Robert De Niro) efter 30 år vender tilbage til rampelyset som celeber clairvoyant, bliver Tom besat af at rive tæppet væk under ham.

Hans ældre kollegaer forsøger at advare ham, men da er det allerede for sent. Tom har indledt en livsfarlig kamp mod en uovervindelig fjende!

Den prisvindende instruktør bag kultfilmen Buried, Rodrigo Cortés har skabt endnu en nervepirrende thriller.

Red Lights kom desværre ikke op i de danske biografer, men det er bestemt ikke noget der bør afskrække dig fra at se den. Der er tale om habil underholdning med nogle garvede skuespillere.

Red Lights kom på Netflix den 1. september 2016.

Se traileren på Red Lights

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.