Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Narcos sæson 2 nu på Netflix

Netflix-serien Narcos sæson 2 kan nu ses på streamingtjenesten.

Narcos er historien om Colombias berygtede, voldelige og magtfulde narkokarteller, men det er også den fantasiske historie om Pablo Escobar (Walter Moura): Den formentlig mest berømte og berygtede narkobaron nogensinde.

En historie så surrealistisk, at du tænker at det kun kan ske på film. Men den er god nok. Narcos er en sandfærdig historie om, hvordan det lykkedes Escobar at få et opbygget et kokain imperium fra ingenting, så han i 1989 optrådte på Forbes liste som verdens 7. rigeste mand.

Samtidig lykkedes det ham at skabet et voldsomt behov for hans varer i USA og han indkøbte lastbiler, fly og angiveligt også en u-båd for at dække efterspørgslen.

Serien fortælles af DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook), som flyttes fra Miami til Colombia for at få sat en stopper i de nærmest uendelige leverancer af kokain og hårde stoffer, der flyder ind over den amerikanske grænse.

Netop det, at serien fortælles lægger op til den måske mest spændende historietime du nogensinde kommer til at høre!

Narcos sæson 2 på Netflix

OBS: Spoiler alert! Dele af handlingen i sæson 1 afsløres herunder. Har du ikke set sæson 1 endnu, bør du straks stoppe med at læse og få tændt for Netflix 🙂

Mens sæson 1 mere eller mindre var et festfyrværkeri af en gangsterfilm på hele 10 timer, der viste den colombianske narkobaron, Pable Escobars storhed og fald, er serie to væsentligt mere dyster.

Escobar kommer ud af fængslet og vil kæmpe for at genvinde sin tidligere status. Livet som internation berygtet multi-milliardær er dog blevet mere beskidt og Escobar angribes fra mange sider. En krig mod venner og fjender lurer.

Anmeldelser af Narcos

Instrueret af den brasilianske instruktør José Padilha, der tidligere har stået bag Elite Squad, som handlede om elitesoldaternes kamp mod narkokartellerne i Brasilien.

Narcos har fået delte anmeldelser. Det danske magasin Soundvenue gav serien 3 stjerner, mens den norske avis VG gav serien 5 stjerner og skev: “(Oversat) Hele universet er så fascinerende og velformidlet, at jeg for første gang i en historietime har lyst til at række hånden op og bede om mere….og mere og mere”

Narcos på Netflix

Narcos sæson 2 kom på Netflix den 2. september 2016.

Se traileren til Narcos sæson 2

https://www.youtube.com/watch?v=w-BnvqGK_Kg

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.