Kategorier
FILM

Promised Land med Matt Damon på Netflix

Nu er Gus Van Sants drama fra 2012, Promised Land på Netflix.

Filmen handler om den unge og dygtige Steve Butler (Matt Damon), der sammen med sin makker, Sue Thomanson (Frances McDormand) opkøber rettigheder til naturgasudvinding fra fattige bønder i Midtvesten for selskabet Global. Det er en forholdsvis nem opgave, at overtale de økonomisk pressede bønder til at bide på – lige indtil en lokal skolelærer (John Krasinski) begynder at tage kampen op med støtte fra en græsrodsbevægelse og stille spørgsmålstegn ved de miljømæssige konsekvenser. Modtanden får Steve på andre tanker.

Det er Matt Damon og John Krasinski, der har skrevet manuskriptet til Promised Land, som er instrueret af Gus Van Sant.

De danske anmeldere var begejstret for filmen, da den kort varigt kom i de danske biografer. Berlingskes anmelder gav filmen 4 stjerner og skrev: “Promised Land er en god gammeldags menneskelig fortælling med psykologiske nuancer og noget på hjerte.” 

Promised Land kom på Netflix den 9. juli 2015.

Se traileren til Promised Land

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.