Kategorier
FOR BØRN

Mumitroldene sæson 2 på Netflix

Nu er sæson 2 af Mumitroldene kommet på Netflix.

Mød de sjove Mumitrolde fra Mumidalen, mens de forundres over de ting, der kommer op af Troldkarlens hat, møder gæster fra rummet og meget mere.

Her i sæson 2 af Mumitroldene kan du se, om det lykkedes hele Mumidalen af finde Mumimors taske, der er blevet væk og om Troldmandens magi, kan finde frem til den rigtige ejer af Kongens rubin.  Se også hvordan Troldmanden giver alle i Mumidalen et ønske de må få opfyldt.

Den finske forfatter Tove Marika Jansson udgav helt tilbage i 1946 udgav sin første bog om Mumitroldene. Året forinden havde hun udgivet en bog om den verden – Mumidalen – som de små Mumitrolde lever i.

Mumitroldene på Netflix

I hjemlandet Finland er der ikke meget der er større end Mumitroldene, som ses af alle børn. Nu har du og dine børn også muligheden for at følge med i de nuttede flodheste-lignende Mumitroldes liv på Netflix.

Mumitroldene sæson 2 kom på Netflix den 9. juli 2015 og er naturligvis med dansk tale.

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.