Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Omstillingsdamerne (The Cable Girls) på Netflix

Netflix er nu klar med sin første originale spanske tv-serie, der har fået titlen Omstillingsdamerne (The Cable Girls / Las chicas del cable)

Serien foregår i Madrid i 1928. Det nationale telefonselskab åbner et nyt hovedkvarter i byens centrum og mange hundrede kvinder søger jobbet som omstillingsdame. På daværende tidspunkt er firmaet nærmest det eneste sted, der giver kvinderne et sted at udleve deres nyvundne uafhængighed.

Fire kvinder: Lidia (Blanca Suárez),  Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) og Ángeles (Maggie Civantos), der kommer fra vidt forskellige baggrunde, får de eftertragtede jobs som omstillingsdamer.

Problemet er blot, at ikke alle mænd – og da slet ikke kvindernes kærester og ægtemænd – er enige i, at kvinderne skal ud og arbejde.

Da kvinderne begynder at arbejde blandes jalousi, misundelse og forræderi med jagten på succes, venskab og kærlighed.

CableGirls_omstillingsdamerne paa netflix

Omstillingsdamerne (The Cable Girls) på Netflix

Omstillingsdamerne kan udfra den første trailer ligne en blanding mellem Downton Abbey, Mad Men og The Great Gatsby.

På rollelisten finder vi blandt andre Blanca Suárez, Ana Fernández, Nadia de Santiago, Maggie Civantos, Ana Polvorosa, Yon González og Martiño Rivas.

Serien er produceret af det det spanske produktionsselskab Bambú, der også stod bag tidsdramaer som Gran Hotel og Velvet.

Omstillingsdamerne (The Cable Girls / Las chicas del cable) kan streames på Netflix, hvor serien fik premiere den 28. april 2017.

Se traileren til Omstillingsdamerne

https://www.youtube.com/watch?v=rrBw9DTEqVo

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.