Kategorier
FILM OG SERIE NYT

Nye film og serier på Netflix til marts 2017

Der er masser af nye film og serier på plakaten hos Netflix årets første forårsmåned. Streamingtjenesten har netop løftet lidt af sløret for, hvad du kan glæde dig til i marts 2017.

Dette er naturligvis ikke en komplet liste, men blot en lille teaser for, hvad du blandt andet kan se frem til.

Her på redaktionen glæder vi os især over, at Marvel’s Iron Fist får premiere. Det er den fjerde superhelte serie og leder op til den helt nye Marvel-serie, der forventes at få premiere senere på året.

Derudover glæder vi os til at se Oprah Winfrey-serien Greenleaf og naturligvis den finske krimiserie Bordertown. Da serien blev vist på finsk TV så mere end 20% af Finlands befolkning med.

Serienyheder på Netflix til marts 2017

10. marts 2017 – Bates Motel sæson 3

Bates Motel er en slags moderne udgave af Alfred Hitchcocks verdensberømte gyser, Psycho fra 1960, men er i virkeligheden en såkaldt prequel – altså en forløber – til filmen og foregår før Marion Crane ankommer til det berømte motel i udkanten af ​​den idylliske kystby White Pine Bay. Glæd dig til sæson 3, der kommer til marts på Netflix.

Bates Motel sason 3 Netflix

10. marts 2017 – LOVE sæson 2

Netflix’ komedieserie LOVE kommer med endnu en sæson til marts. LOVE følger den pæne og godmodige Gus (Paul Rust) og den oprørske og hæmningsløse Mickey (Gillian Jacobs), der begge har haft uheld i kærlighed. Men da de mødes har kærligheden måske alligevel en chance?

LOVE saeson 2 Netflix

17. marts 2017 – Marvel’s Iron Fist sæson 1

Femten år efter Danny Rand (Finn Jones) formodes at være omkommet i en flyulykke, vender han på mystisk vis tilbage til New York City, fast besluttet på at genvinde sin fødselsret og familievirksomhed. Men da en fjende, der længe har haft kurs mod New York, kommer til byen, bliver dette levende våben nødt til at vælge mellem sin families arv og sine pligter som Iron Fist.

Marvels Iron Fist p Netflix

24. marts 2017 – Grace & Frankie sæson 3

Serien om Grace & Frankie er nu nået til sæson 3, der får premiere på Netflix til marts. Serien handler om Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin) – to kvinder, der knytter et højest uventet venskab, da deres mænd – Sol (Sam Waterston) og Robert (Martin Sheen) – under en middag afslører, at de er bøsser, forelskede og vil giftes med hinanden. Det efterlader Grace og Frankie som single kvinder i 70’erne, mens deres to eks-mænd tilsyneladende lever et lykkeligt liv sammen.

Grace and Frankie saeson 3 Netflix

31. marts 2017 – Bordertown (Sorjonensæson 1

En af serienyhederne på Netflix i marts er den finske krimiserie Bordertown (Sorjonen). Serien følger kriminalbetjenten Kari Sorjonen (Ville Virtanen), der er en af de mest respekterede betjente hos kriminalpolitiet i Finland. Da hans kone er tæt på at miste livet på grund af kræft i hjernen, beslutter han sig for at tage sin familie med til den lille by Lappeenranta i nærheden af den russiske grænse, hvor han vil leve et stille liv. Men livet er alt andet end stille på grænsen mellem de to verdener.

Bordertown saeson 1 Netflix

3. marts 2017 – Greenleaf sæson 1

Netflix købte sidste år rettighederne til den anmelderroste serie Greenleaf, der er skabt af  Oprah Winfrey’s produktionsselskab. Serien handler om den skrubelløse familie Greenleaf, der styrer deres egen menighed i Memphis. Familiens overhoved er præsten James Greenleaf (Keith David) og hans kone Lady Mae Greenleaf (Lynn Whitfield), der sammen med datteren Grace Greenleaf (Merle Dandridge) vikles ind i et net af løgne og skandaler.

Greenleaf saeson 1 netflix

31. marts 2017 – Døde Piger Lyver Ikke sæson 1

Døde Piger Lyver Ikke (13 Reasons Why) handler om den unge Clay Jensen (Dylan Minette), som kommer hjem fra skole og finder en mystisk kasse med sit navn på. I kassen ligger et kasettebånd indspillet af hans klassekammeret og helt store kærlighed, Hannah Baker, som på tragisk vis har begået selvmord blot to uger tidligere. På båndet forklarer Hannah de 13 grunde til, at hun valgte at tage sit eget liv.

13 Reasons Why Dode Piger Lyver Ikke Netflix

31. marts 2017 – Trailer Park Boys sæson 11

Sæson 11 af den populære canadiske komedie-serie, Trailer Park Boys kommer på Netflix til marts. Denne sæson har fået titlen Out of the park: Europe. Serien betegnes af mange, som den sjoveste serie på tv i øjeblikket. Vi er endnu en gang tilbage i den canadiske trailerpark Sunnyvale i Nova Scotia hos de tre småkriminelle venner Ricky (Robb Wells), Julian (John Paul Tremblay) og Bubbles (Mike Smith).

Trailer Park Boys

Nye film på Netflix til marts 2017

10. marts 2017 – Burning Sands

Det amerikanske drama Burning Sands kommer på Netflix til marts. Den lovende student Zurich (Trevor Jackson) ser studenterforeningen som vejen til storhed, men han får øjnene op for nogle barske realiteter. Indvielsesritualet er sædeles voldeligt og det kulminerer med en helveds nat hvor man skal gå igennem brændende sand. Zurich er splittet mellem sit tavshedsløfte og at afsløre de stigende vold i ritualet. Filmen havde verdenspremiere ved Sundance Film Festivalen i januar.

Burning Sands Netflix

17. marts 2017 – Deidra & Laney Rob a Train

Den amerikanske krimi-komedie, Deidra & Laney Rob a Train kommer på Netflix til marts. Filmen handler om to teenagere Deidra (Ashleigh Murray) og Laney (Rachel Crow), hvis mor er i fængsel. Regningerne vælter ind og de to søstre beslutter sig for at tage sagen i egen hånd. For at klare sig begår søstrene en rækker togrøverier. Også denne film havde verdens premiere ved Sundance Film Festivalen i januar.

Deidra & Laney Rob a Train Netflix

24. marts 2017 – The Most Hated Woman In America

Det amerikanske drama The Most Hated Woman In America fortæller historien om den åbenmundede ateist og aktivist Madalyn Murray O’Hairs kontroversielle liv fra de skelsættende retsopgør, der førte til en højesteretsdom som forbød oplæsning af biblen i amerikanske skoler i 1963, til hendes famøse bortførelse i 1995. Filmen bygger på virkelige hændelser.

The Most Hated Woman in America paa Netflix

31. marts 2017 – The Discovery

I filmen The Discovery har videnskaben bevist, at der er et liv efter døden, og millioner af mennesker er derfor begyndt at tage deres eget liv, for at komme “derhen”. Filmen udspiller sig om et ungt par, der forelsker sig, mens de begge kæmper med en tragisk fortid og prøver at finde frem til sandheden om livet efter døden.

The Discovery Netflix

 

Nyt til børn og unge på Netflix til marts

10. marts 2017 – Buddy Thunderstruck sæson 1

Der er dømt spas og spænding når hunden Buddy Thunderstruck kører lastbilræs. Følg ham på hans hæsblæsende, topgearede eventyr i byen Greasepit.

Buddy Thunderstruck Netflix

17. marts 2017 – Julies Teaterskole

Dukkebørn skaber deres eget show med hjælp fra Julie Andrews i denne originale Netflix serie, skabt af Jim Henson Company – folkene bag Muppet Show.

Julies Teaterskole Netflix

24. marts 2017 – Bottersnikes & Gumbles sæson 2

Gumblingerne arbejder for det fælles bedste, men deres egoistiske naboer, bumlerikkerne er onde og fuldstændig rådne.

31. marts 2017 – Dinotrux sæson 4 

I Dinotrux følger vi Ty Rux, en kæmpe tyrannosaurus trux, og hans bedste ven Revvit, et knivskarpt reptøj, når de sammen med resten af slænget bygger en større og bedre verden – og kæmper mod de største og værste af dem alle: D-Structs, som altid prøver at ødelægge alt, hvad der er godt ved deres verden.

Dinotrux sæson 4 Netflix

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.