Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Grace and Frankie sæson 3 på Netflix

Netflix-komedieserien Grace and Frankie sæson 3 med Jane Fonda og Lily Tomlin kan nu ses på streamingtjenesten.

Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin) er to kvinder, der knytter et højest uventet venskab, da deres mænd – Sol (Sam Waterston) og Robert (Martin Sheen) – under en middag afslører, at de er bøsser, forelskede og vil giftes med hinanden.

Det efterlader Grace og Frankie som single kvinder i 70’erne, mens deres to eks-mænd tilsyneladende lever et lykkeligt liv sammen.

De to kvinder er dog vidt forskellige. Hvor Grace er motions-fanatiker og går meget op i sundhed, er Frankie noget mere alternativ og mere ligeglad med hvordan hun ser ud. De to kvinder knytter dog et bånd på trods af forskellighederne og det faktum, at de faktisk ikke kan døje hinanden.

grace-and-frankie-sæson 3 på Netflix
Grace and Frankie sæson 3 kan nu ses på Netflix

Hvornår kommer Grace and Frankie sæson 4 på Netflix?

Det fleste af os er vel klar til den næste sæson af Grace and Frankie og den god nyhed er, at der kommer en sæson 4. Du må dog væbne dig lidt med tålmodighed.

Grace and Frankie sæson 4 kommer nemlig først på Netflix i løbet af 2018 – formentlig i slutningen af marts 2018.

Allerede nu ligger det dog fast, at den tidligere Friends-stjerne, den Emmy-vindende skuespiller Lisa Kudrow får en gæsterolle i den nye sæson.

Hun skal spille Shree, der ordner Frankies negle. De to kommer tæt på hinanden i den nye sæson, hvilket sætter Grace og Frankies venskab på en alvorlig prøve. Der er for alvor lagt an til – endnu – et trekantsdrama i serien.

Glæd dig til den sæson 4, der kommer på Netflix i 2018.

Grace and Frankie saeson4 pa netflix
Lisa Kudrow har fået en fremtrædende gæsterolle i Grace and Frankie sæson 4

Grace and Frankie på Netflix

Det danske filmmagasin Ekko gav Grace and Frankie 3 stjerner (ud af 5) og skrev: “Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.”

Det er en af bagmændene bag tv-serien Venner, Marta Kaufmann, der sammen med Howard J. Morris står bag Grace and Frankie.

Grace and Frankie sæson 3 kom på Netflix den 24. marts 2017, hvor også sæson 1 og sæson 2 kan ses.

Se traileren til Grace and Frankie sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.