Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

New Girl sæson 5 på Netflix

Den populære amerikanske sit-com, New Girl sæson 4 kan nu ses på Netflix.

Serien foregår i Los Angeles, hvor Jess (Zooey Deschanel) forlader sin utro kæreste og flytter ind i en lejlighed med de tre singlefyre Nick (Jake Johnson), Schmidt (Max Greenfield) og Winston (Lamorne Morris).

Efter at have ligget sammenkrøllet på sofaen i flere dage og set ‘Dirty Dancing’ utallige gange, beslutter Jess’ nye roommates at hjælpe hende med at komme videre i livet.

Sammen med sin bedste veninde Cece (Hannah Simone) opdager den nye pige, at det kan være udfordrende og hyldende morsomt – eventyr at hænge ud med fyrene!

New Girl sæson 5 på Netflix

OBS: Spoiler alert!! Har du ikke set sæson 4, så bør du ikke læse videre, men skynd dig straks at se den. Der afsløres nemlig noget af handlingen i teksten herunder.

New-Girl-Season-4-Jessica-Biel-Netflix
Jessica Biel er med i New Girl sæson 4 på Netflix

Her i New Girl sæson 5 skal Jess og Nick planlægge en storslået forlovelsesfest for Cece og Schmidt, men tingene går ikke helt som planlagt for det kommende brudepar.

Jess må for en kort stund forlade sit værelse fordi hun skal sidde i juryen i en retssag. Hendes venner lejer i stedet hendes værelse ud til den interessante kvinde, Reagan (Megan Fox).

Da Jess vender tilbage møder hun en person som hun kender særdeles godt fra tidligere. Nick er mere seriøs med sit arbejde i baren, mens Winston er træt at at blive opfattet som en helt.

New Girl på Netflix

Zooey Deschanel, som i øvrigt selv synger intro-sangen ‘Hey Girl, blev nomineret til en Golden Globe i 2012 som ‘Bedste skuespillerinde i en komedie-serie’  for sin rolle i New Girl. Serien har været nomineret til hele 5 Golden Globes og blev af ‘The Critics’ Choice Television Awards’ kaldt for en af de mest spændende nye tv-serier i 2011.

Serien har længe været stemplet som ‘den nye Venner’. Der er indtil videre lavet seks sæsoner af serien og sæson 6 kører netop nu på amerikansk TV. Det er her den 1. marts 2017 uvist om der kommer en New Girl sæson 7 eller om serien slutter med sæson 6.

Har du endnu ikke se New Girl, så bør du starte fra sæson et, som også ligger på Netflix, men pas på: Serien er stærkt vanedannende!

New Girl sæson 5 kom på Netflix den 1. marts 2017.

Se traileren til New Girl sæson 5

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.