Kategorier
BREAKING NYHEDER

Netflix i stormvejr på grund af LOST

Netflix er røget ud i et sandt stormvejr efter at streamingtjenesten fjernede den populære tv-serie LOST den 1. maj 2014.

Som vi skrev den 22. april, så udløb Netflix’s licens til at vise serien i Danmark, hvilket tilsyneladende kom bag på selv medarbejderne på Netflix.

Dagen igennem den 1. maj måtte Netflix således svare på spørgsmål fra frustrerede brugere, som ikke kunne se den serie, de var i gang med. I første omgang meddelte Netflix, at der var tale om en streamingfejl, men senere måtte de erkende, at serien var taget ned da licensen simpelthen var udløbet.

LOST ER SNART ‘LOST’ PÅ NETFLIX

Typisk har Netflix kun licens til at vise en film eller serie i 2-3 år af gangen, hvor efter kontrakten skal genforhandles. For serien LOST blev det kun til præcis ét år.

LOST vender måske snart tilbage på Netflix

Nåede du ikke at bliver færdig med LOST på Netflix behøver du ikke fortvivle. Det er set før, at en serier vender tilbage på Netflix, når tjenesten igen har fået rettigheder til at vise den. Vi blev tidligere i dag kontaktet af en af vores læsere, som havde været i kontakt med Netflix’s kundeservice. Hun fik meldingen, at de arbejder på højtryk for at få LOST tilbage. Angiveligt er mængden af klager kommet bag på streamingtjenesten.

Det er dog uvist hvornår LOST vender tilbage på Netflix, men vi holder dig naturligvis orienteret, når der er nyt i sagen.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.