Kategorier
FILM & SERIER

De 15 bedste tv-serier på Netflix lige nu – TOP 5

Tak fordi du læser med. Vi er nu nået til toppen af listen over de 15 bedste tv-serier på Netflix lige nu. Dette er fem serier du absolut ikke må snyde dig selv for.

Hvis vi har overset din yndlings-serie, så skrive endelig en kommentar til os på facebook, twitter eller på mail@flixnyt.dk. Vi vil elske at høre fra dig!

5. Mad Men
Cover til serien Mad Men

Med 15 Emmyer og 4 Golden Globe priser, er ‘Mad Men’ en af de mest vindende serier nogensinde. Det er samtidig en af de mest komplekse, velskrevne og medrivende serier på Netflix. Vi er på et reklamebureau tilbage i 60’ernes New York og serien er nærmest en tidslomme fra en af USA’s glansperioder. Der er indtil videre lavet seks sæsoner og den 7. sæson er på vej. Indtil videre på vi dog nøjes med tre sæsoner af ‘Mad Men’ på den danske Netflix.

4. House of Cards

Plakat til Netflix-serien 'House of Cards 2'Premieren på 2. sæson den 14. februar 2014 blev en af de største tv-premiere i nyere tid. Over hele verden var ‘House of Cards’-fans klar til at sluge samtlige 13 afsnit på én weekend og serien fik omtale for milliarder af kroner i aviser og på tv. ‘House of Cards’ var i 2013 Netflix’s første store satsning på en original serie og trods et budget i 100 millioner dollar klassen er den alle pengene værd. Kevin Spacey er intet mindre end fabelagtig som Frank Underwood, der er gruppeformand for demokraterne i Repræsentanternes Hus. Efter præsidentvalget bliver han vraget som udenrigsminister i den nye regering og sværger hævn. Serien bygger på en britisk tv-serie af samme navn.

SE LISTEN OVER ALLE NYE TV-SERIER PÅ NETFLIX 

3. Arrested Development (Familie på livstid)

Cover til Arrested DevelopmentEn af verdens bedste komedieserier. Den blev bare aldrig blev det store hit på tv og blev slagtet efter kun tre sæsoner i 2006 på grund af dårlige seertal. Siden fik serien om den lettere bizarre rigmandsfamilie Bluth kultstatus og i 2013 blev den genoplivet af Netflix med de oprindelige skuespillere for en sidste og 4. sæson. Hardcore fans mener, at serien mistede lidt af magien ved at vende tilbage, men er serien ny for dig, er alle fire sæsoner fantastiske. Dette er ikke kun den sjoveste komedieserie i 0’erne, det er også en af de mest indflydelsesrige serier.

2. Sherlock

Billede fra tv-serien SherlockDenne BBC-serier er uden tvivl den bedste Sherlock Holmes serie, der har været vist på TV. Selvom der er tale om en opdateret version, så rammer den helt eminent stemningen i Arthur Conan Doyles klassiske historier om den excentriske detektiv, der snuser rundt i Londons gader i jagten på spor, der kan opklare forbrydelser. De første to af i alt tre sæsoner ligger på Netflix. ‘Sherlock’ er flot lavet, med et fantastisk manuskript og eminente skuespillere, samt en dejlig britisk humor i et virkelig højt tempo.

1. Breaking Bad

Cover til Breaking Bad

Serien om kemilæreren Walter White, der bliver diagnoseret med dødelig lungekræft og for at sikre sin families fremtid, begynder han at fremstille og sælge metamfetamin med sin tidligere student Jesse Pinkman. ‘Breaking Bad’ er ikke bare den bedste serie på Netflix, men måske den bedste tv-serie, der nogensinde er lavet. Serien er den mest seete serie på Netflix og selvom vi herhjemme mangler en halv sæson (Hvorfor gør vi det Netflix?), så er dette en ‘must see’ serie. Det skulle så også være det eneste negative, der er at sige om ‘Breaking Bad’, at hvis du begynder på den, så får du ikke slutningen med. Men mon ikke Netflix snart får rettet op på denne fadæse!

SE DE 15 BEDSTE TV-SERIER PÅ NETFLIX LIGE NU

Hvis vi mangler en din favorit serie så skriv endelig til Flixnyt på mail@flixnyt, på facebook eller twitter. Vi vil elske at høre fra dig!

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.