Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Nedtælling til nytår på Netflix

De fleste børn vil gerne holde sig vågen helt til midnat nytårsaften, så de kan hoppe ind i det nye år med familien.

Men for mange børn det være svært at holde sig vågen helt til midnat og samtidig viser en ny undersøgelse, som Netflix står bag, at mange forældre foretrækker, at børnene kommer i seng inden kl. 24 nytårsaften.

Som hjælp til både forældre og trætte børn lancerer streamingtjenesten nu “Netflix nytårsnedtælling”. Det betyder, at børn i alle aldre kan hoppe ind i det nye år med deres yndlingskarakterer, præcis når de vil, og at de voksne stadig kan holde deres egen nytårsfest.

Nytår med børnenes favoritter

Oona og Baba fra Puffin Rock, Krammebjørnene, Inspector Gadget, pigerne fra MC2 og alle DreamWorks karaktererne som Kong Julien og Mr. Peabody og Sherman vil tage børnene i hånden, tælle ned og byde det nye år velkomment.

De helt nye nedtællingsfilm til nytår for børn i alle aldre er eksklusivt tilgængelige på nytårsaften Netflix fra 31. december. Søg efter Nedtælling til nytår.

Netflix’s nytårsundersøgelse

Mens 97 % af forældre verden over tilbringer nytårsaften med familien, varierer det fra land til land, hvordan fejringen udspiller sig.

Forældre i USA, Storbritannien, Canada og Australien er enige om, at klokken 21 er det nye midnat. Næsten halvdelen af forældrene i disse lande siger, at de tæller de famøse ti sekunder til nytår allerede klokken 21 (49 %)

Forældre Down Under kan ikke vente til sengetid. En tredjedel af australske forældre (34 %) indrømmer, at de selv falder i søvn, når de har kysset børnene godnat – længe inden midnat

Italienske og franske forældre hygger sig med deres bedre halvdel, når lyset er slukket. Forældre i begge lande ser mest frem til at tilbringe tid med hinanden, når børnene er lagt i seng (hhv. 51 % og 43 %)

I Spanien og Mexico elsker forældrene en ordentlig fest. 50 % af forældrene i begge lande glæder sig til at starte voksenfesten, efter børnene er puttet

Amerikanske forældre er ikke blege for bruge tricks. 41 % af de amerikanske forældre har allerede prøvet eller planlægger at bruge en speciel nytårsnedtælling som middel til at lokke børnene tidligt i seng

Brasilianske forældre mener, at det vigtigste er familietid. Næsten to-tredjedele af de brasilianske forældre er enige om, at den største fordel ved en on-demand nedtælling er, at man kan fejre højtiden som familie (63 %)

Lige meget hvor man er, kan man når som helst starte festen ved at søge efter Nedtælling til nytår på Netflix. Og husk ikke at fortælle, at det ikke er midnat endnu …

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.